Η Ομάδα Των Ειδικών Μας | BrainBalance

Η Ομάδα Των Ειδικών Μας

Brain Balance Consulting

Η ιδέα για τη δημιουργία μίας συμβουλευτικής εταιρίας, που στόχο έχει την υποστήριξη και ενδυνάμωση του ανθρώπου, γεννήθηκε σε μία χρονική περίοδο που οι συνθήκες δεν αφήσαν κανένα ανεπηρέαστο. Η πολυετής οικονομική κρίση και στη συνέχεια η πανδημία δημιούργησαν σε όλους μας συναισθήματα άγχους, φόβου, θυμού, απελπισίας, ανασφάλειας κα. Συναισθήματα που αφενός δεν γνωρίζουμε πως να διαχειριστούμε, αφετέρου μας οδήγησαν σε μια βαθύτερη κρίση αξιών και ανθρωπίνων σχέσεων. Ο σύγχρονος άνθρωπος νιώθει κάθε μέρα όλο και πιο μόνος και πιο αβοήθητος.

Αποφασίσαμε να πάρουμε θέση δίπλα στον συνάνθρωπο. Να ενώσουμε τις δυνάμεις, τις γνώσεις, τα ταλέντα και τις δεξιότητές μας και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους εκείνους που τις χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ. Δημιουργήσαμε ένα δυναμικό μείγμα επαγγελματιών του χώρου της Συμβουλευτικής Ψυχοθεραπείας, της Ψυχολογίας, του Life & Business Coaching, της Συμβουλευτικής Πωλήσεων – Marketing και Προώθησης και της Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού. Με γνώμονα πάντα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, με κατανόηση για τα βιώματα και τις ανησυχίες του και φυσικά με όλη την απαραίτητη εμπειρία για να τον υποστηρίξουμε σε όλους τους πιθανούς ρόλους που καλείται να εξυπηρετήσει. Τον ρόλο του γονέα, του συντρόφου, του παιδιού, του φίλου, του επιχειρηματία, του εργαζόμενου ή του ανέργου.

Προσαρμοσμένοι λοιπόν στις ανάγκες της εποχής, παρέχουμε στον καθένα ξεχωριστά ένα περιβάλλον ασφάλειας, γεμάτο αποδοχή και ενσυναίσθηση. Ο επαγγελματισμός, η υπευθυνότητα και η τήρηση της δεοντολογίας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο συμβουλευόμενος βρίσκει το χώρο να διαχειριστεί τις δυσκολίες του, να ανακαλύψει και να ξεδιπλώσει τις αρετές και τα χαρίσματά του.

Η Ομάδα Των Ειδικών Μας

Η Αντωνία Καρατάντση είναι Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια και συνιδρύτρια της Brain Balance Consulting. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας από το University of East London και κάτοχος μεταπτυχιακού στη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία.

Διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Έχει εξειδίκευση στην Προσωποκεντρική και Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία και έχει βοηθήσει πολυάριθμους θεραπευόμενους να ξεπεράσουν προκλήσεις όπως άγχος, κατάθλιψη και θέματα σχέσεων. Η Αντωνία έχει μοναδική ικανότητα να ενδυναμώνει τους θεραπευόμενους και να τους βοηθά να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Είναι επίσης πιστοποιημένη Σχολική Ψυχολόγος και Θεραπεύτρια Ζευγαριών & Οικογένειας. Η αφοσίωση της στους θεραπευόμενους, την καθιστά πολύτιμο πλεονέκτημα για όποιον θέλει να βελτιώσει την ψυχική και συναισθηματική του ευεξία.

Ο Αθανάσιος Παπαδόπουλος είναι πιστοποιημένος Life & Business Coach με πάνω από μια δεκαετία εμπειρία στη διαχείριση πωλήσεων και μάρκετινγκ. Κατείχε βασικούς ηγετικούς ρόλους στις βιομηχανίες επικοινωνιών και ενέργειας και εργάστηκε ως σύμβουλος σε κορυφαία διαφημιστική εταιρεία.

Το πάθος του Σάκη για την καθοδήγηση και τη βοήθεια άλλων τον οδήγησε στην ίδρυση της Brain Balance Consulting, όπου εφαρμόζει την εκτεταμένη γνώση και εμπειρία του για να βοηθήσει άτομα και επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους τους. Δίνοντας πάντα έμφαση στη λεπτομέρεια, ισχυρή αίσθηση στρατηγικής και εξαιρετικές διαπροσωπικές δεξιότητες, ο Σάκης δεσμεύεται να προσφέρει αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Η Χαρά Κοτανίδου είναι Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια. Είναι κάτοχος Προπτυχιακού τίτλου σπουδών Ψυχολογίας και Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Συμβουλευτικής Ψυχολογίας από το University of Sheffield.

Είναι Εκ. Ψυχοθεραπεύτρια στην προσέγγιση Gestalt, στο Gestalt Foundation Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια της πρακτικής της, συνεργάστηκε με τη “Στοργή” παρέχοντας υπηρεσίες σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Αποκτώντας εμπειρία σε περιπτώσεις που σχετίζονται με τη διαχείριση του άγχους, αγχώδεις διαταραχές, φοβίες, κατάθλιψη, καθώς και θέματα που αφορούν αλλαγές, κρίσεις και μεταβάσεις στη ζωή όπως η απώλεια εργασίας, η αυτοεκτίμηση και η αυτοβελτίωση, η αντιμετώπιση της ασθένειας, το διαζύγιο ή το πένθος. Έχει αντιμετωπίσει με μεγάλη επιτυχία θέματα που αφορούν την οικογένεια και το ζεύγος, όπως ο γάμος, ο χωρισμός ή το διαζύγιο. Παρέχει υποστήριξη και συμβουλές σε γονείς εφήβων και παιδιών. Παραμένει συνεχώς ενημερωμένη για τις εξελίξεις στον κλάδο, συμμετέχοντας ενεργά σε ημερίδες, συνέδρια, εκπαιδεύσεις και σεμινάρια. Η προσέγγισή της Χαράς είναι εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ατόμου που συνεργάζεται, ενισχύοντας την αυτοσυνείδηση και παρέχοντας εργαλεία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την επίτευξη των στόχων.

H Γεωργία Μπερλέμη είναι Ψυχολόγος – Εκπ. Ψυχοθεραπεύτρια. Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, καθώς και μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Παράλληλα κατέχει Δίπλωμα Ειδίκευσης στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία από το ΚΕΑΔΔ. Στην παρούσα φάση εκπαιδεύεται στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία στο University of Derby. Από το 2017 εργάζεται ως ψυχολόγος σε δημόσιους φορείς και διεθνείς οργανισμούς, παρέχοντας στήριξη σε ευάλωτα άτομα. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, συντονίζοντας προγράμματα ψυχοκοινωνικής στήριξης και απασχολησιμότητας, ενώ εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος. Λόγω της επαγγελματικής της εμπειρίας η Γεωργία έχει αναπτύξει ιδιαίτερη εξοικείωση με το δευτερογενές τραυματικό στρες, τη διαχείριση κρίσεων, τις εκδηλώσεις άγχους και κατάθλιψης, την ψυχική ανθεκτικότητα, την έμφυλη και την ενδοοικογενειακή βία, και γενικότερα ζητήματα ταυτότητας και φύλου. Μέσω ενός συνθετικού μοντέλου ψυχοθεραπείας που συνδυάζει τεχνικές της Γνωστικής-Συμπεριφορικής θεραπείας με την Προσωποκεντρική θεραπεία και τη θεωρία Δεσμού, η Γεωργία είναι σε θέση να αφουγκραστεί τις ανάγκες του κάθε ατόμου με ενσυναίσθηση και να προσφέρει εξατομικευμένη στήριξη.

Brain Balance Academy

Η Νέα Γενιά  Κορυφαίων Ψυχολόγων είναι Εδώ 

Η Brain Balance Consulting παρουσιάζει την Brain Balance Academy, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που φέρνει την ψυχοθεραπεία πιο κοντά στο κοινό, ενώ παράλληλα εκπαιδεύει την επόμενη γενιά κορυφαίων ψυχολόγων.
Οι νέοι ψυχολόγοι του Brain Balance Academy σας προσφέρουν συνεδρίες σε ειδικές, προσιτές τιμές, με την εγγύηση της εμπειρίας και της επίβλεψης των ειδικών μας. 

Η θεραπευτική διαδικασία παρακολουθείται στενά από την έμπειρη ομάδα της Brain Balance, εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια των υπηρεσιών μας.

Οφέλη της Brain Balance Academy:

Προσιτές υπηρεσίες - Υψηλά πρότυπα ποιότητας  

Η ψυχοθεραπεία δεν πρέπει να είναι προνόμιο των λίγων. Μέσω του Brain Balance Academy, προσφέρουμε πρόσβαση σε όλους. Επωφεληθείτε από πακέτα συνεδριών με νέους ψυχολόγους σε μειωμένες τιμές χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, χάρη στην συνεχή επίβλεψη από την ομάδα μας.

Κάθε συνεδρία πραγματοποιείται με την επίβλεψη των έμπειρων ψυχολόγων μας, εξασφαλίζοντας ότι οι θεραπευτικές στρατηγικές προσαρμόζονται στις ανάγκες του θεραπευόμενου.

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, οι νέοι ψυχολόγοι χτίζουν το προφίλ τους και αποκτούν την απαραίτητη εμπειρία, ενώ παράλληλα χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους θεραπευόμενους.

Η Brain Balance Academy σας καλεί να γίνετε μέρος αυτής της αλλαγής. Ανακαλύψτε τη νέα εποχή της Ψυχοθεραπείας και υποστηρίξτε την εξέλιξη της ψυχικής υγείας στην Ελλάδα. 

Ο Διονύσης Ντόζης είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Επί του παρόντος, μετεκπαιδεύεται στη Συνθετική ψυχοθεραπεία στο Πανεπιστήμιο του Derby και είναι μέλος της Βρετανικής Ένωσης Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας (BACP). Η προσέγγισή του συνδυάζει την Προσωποκεντρική Θεραπεία (PCT), τη Θεωρία του Δεσμού (AT) και τη Γνωσιακή-Συμπεριφορική Θεραπεία (CBT). Ο Διονύσης έχει εργαστεί εθελοντικά στην M.K.O. «Άρσις» και στον ΣΦΑ «Δράση για το κάτι άλλο». Έτσι, εργαζόμενος με ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, απέκτησε πολύτιμη εμπειρία στην υποστήριξη ατόμων που αντιμετωπίζουν πρακτικές και συναισθηματικές προκλήσεις. Έχει επίσης εργαστεί με θεραπευόμενους που υποφέρουν από συναισθηματικές διαταραχές, υπαρξιακό άγχος, χαμηλή αυτοεκτίμηση, πένθος, χρόνιες ασθένειες και διαπροσωπικά προβλήματα.
Ο Διονύσης είναι δεσμευμένος στην παροχή εστιασμένης και ενσυναισθητικής βοήθειας. Είναι αφοσιωμένος στην εμβάθυνση της κατανόησης της ψυχολογικής πρακτικής και εφαρμόζει ερευνητικά τεκμηριωμένες μεθόδους στο θεραπευτικό του έργο προκειμένου να βοηθήσει τα θεραπευόμενα άτομα να αντιμετωπίσουν σύνθετες συναισθηματικές και γνωστικές προκλήσεις. Μέσω της συνεχούς επιμόρφωσης, εξελίσσει τις απαραίτητες δεξιότητες για να προσφέρει ουσιαστικά στις ζωές των θεραπευομένων του.

Ο Δημήτρης Μιχούδης είναι απόφοιτος του University of Sheffield με πτυχίο Ψυχολογίας και κάτοχος μεταπτυχιακού στη Συμβουλευτική Ψυχολογία. Από το 2014, συνεχίζει την εκπαίδευσή του μέσα από σεμινάρια και συνέδρια, με στόχο την εξέλιξη στις σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους. Εξειδικεύεται στη διαχείριση άγχους, πένθους, κρίσεων πανικού, ζητημάτων ταυτότητας φύλου, καθώς και εργασιακής παρενόχλησης (mobbing). Μέσα από μια προσέγγιση βασισμένη στην αποδοχή, την ασφάλεια και τη φροντίδα, βοηθά τους ανθρώπους να διαχειριστούν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, με κατανόηση και σεβασμό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο